THOMTHOM.SE EU supplier of Kratom and fine botanicals.

Produkter

Hur använder jag era produkter?

Först och främst, alla våra botaniska produkter är varsamt odlade och innehåller inget annat än 100% naturliga jordbruksråvaror. De säljes strikt som rena jordbruksprodukter, råvaror för tekniskt bruk ej ämnade för konsumtion. Vissa produkter så som kratom kan vid konsumtion utgöra ett lagbrott och kan vara beroendeframkallande (se frågan “Är kratom lagligt reglerat och varför?”). Det följer att vi ej rekommenderar användningsområden som innefattar konsumtion då det är i strid med lag och produkternas avsedda användningsområde. Kontaktar ni oss med frågor om dessa produkter utanför avsett användningsområde kan vi neka er köp. Behöver ni annan inspiration än “Så tillverkar du rökelse” så är google er bästa vän. Då vissa av våra produkter har strikta användningsområden säljer vi endast dessa till myndiga personer.

Är CBD-blommor lagliga?

Ja, alla cannabisprodukter vi säljer är sk. industrihampa eller hampa [wiki]. Produkterna är odlade av licensierade bönder i EU från godkända hampa-sorter och innehåller strikt under 0.2% THC. Alla våra produkter är verifierade av oberoende, ackrediterade laboratorium och alla analyser går att verifiera med den korresponderande QR-koden ni finner i analysen.

Varför är era CBD-buds svagare än de som säljs på denandrasiten.se?

Kort och gott, det är dom inte. Det är viktigt att förstå att om ni ser blommor som är marknadsförda med halter över 8% så är det i all sannolikhet inte sant, i bästa fall en lögn eller ett marknadsföringstrick. I värsta fall ett lagbrott eller en produkt som är skadlig. Alla våra hampaprodukter är rena jordbruksprodukter, av 100% laglig Cannabis Sativa. Vill ni veta mer om varför buds över 8% inte finns att tillgå? Läs vår artikel Sanningen om CBD-halten.

Är kratom lagligt reglerat och varför?

Ja, det finns en reglering kring kratom. Det är lagligt att köpa och inneha. Det är dock inte lagligt att konsumera, dela upp i doser eller extrahera Mitragyna Speciosa [wikipedia] “kratom” då de kan innehålla de reglerade ämnena mitragynin och 7-HO-mitragynin.

Anledningen till denna reglering är för oss oklar. Men, vi misstänker att det är ett beslut som delvis bygger på en incident som hände här i Sverige runt 2009 med en internetshop som sålde kratom spetsat med O-desmetyltramadol, en analog till läkemedlet tramadol. Men också på ovissheten kring säkerhet kring de aktiva substanserna då det forskas mycket på Mitragyna Speciosa “kratom”, dess bioaktiva konstituenter och potentiellt användbara derivat av dessa. Många hoppas att det bland annat kommer leda till säkrare smärtstillande läkemedel som inte påverkar andningen negativt som opoider (som morfin gör), en av anledningarna att folk dör av dessa läkemedel. Men också effektivare mediciner mot deppression etc. Forskning pekar på att aktiva ämnen i kratom verkar på en rad medicinskt viktiga områden i kroppen; både opoidreceptorer, inklusive mu (µ) and kappa (κ), samt på GABA-receptorerna för att nämna några. Samma receptorer som en rad lugnande och smärtstillande läkemedel binder till. Detta är något som bla. undersöks i Ismali et alls publikation “Kratom and Future Treatment for the Opioid Addiction and Chronic Pain: Periculo Beneficium? PMID: 28443503”, en datapunkt i en snabbt växande kropp vetenskapliga artiklar som blottlägger insikter om växten. Då de aktiva substanserna verkar på dessa medicinskt viktiga mål finns det anledning till att tro att de kan, hos vissa individer, i vissa fall, orsaka beroende i olika grad. Det finns också inlägg på internet [reddit.com/r/quittingkratom] som pekar på detta och belyser hur viktigt det är att förstå att kratom inte alltid är ett panacea som mirakulöst löser alla problem, att det inte är samma sak som kaffe bara för att det är besläktat.

Notera att våra kratomprodukter är strikt för ämnade för tekniskt bruk. Vi reserverar oss rätten att neka köp om det kommer till vår kännedom att de använts eller ämnar användas utanför dess avsedda användningsområde.

Varför skall jag välja ert kratom?

Vi är mycket riktigt inte alltid billigast, vi försöker inte ens (men vi är inte långt ifrån). Vårt fokus är istället att ta fram de allra bästa produkterna som finns att få, och det är vi ganska säkra på att vi lyckas med. Till skillnad från vissa andra leverantörer som köper in det billigaste de hittar i ton åt gången som sedan ligger och dammar i ett förråd någonstans så är våra batcher små och noga utvalda för att garantera högsta möjliga kvalitet. Dessutom förvarar vi våra varor under noga kontrollerade former för att garantera att ni få de färskaste löven som finns att få. Våra löv är garanterat fria från “fillers”, vi säljer endast rena, förstklassiga löv. Hur vet vi det? Jo, vi har ett nära samarbete med producenterna och vet att de varor som köps in för 50kr per kg är inte rena produkter, att tro / påstå något annat är löjligt. Läs gärna mer om vårt modus operandi och vår stringenta urvalsprocess så förstår ni bättre vad för slags produkt ni får när ni handlar kratom från thomthom.

Analyseras ert Mitragyna Speciosa (Kratom)?

Svar ja! Precis som vår hampa så analyseras vårt Mitragyna Speciosa. Analys sker i flera omgångar. Dels på plats där de odlas men också vid import då det nått Sveriges gräns. Analyserna som görs är för högsta tillåtna PPM (parts per million) av tungmetaller och diverse patogener så att ni kan pyssla med er rökelse i god ro.

Betalning

Vilka betalningsmöjligheter erbjuds?

Tillsvidare erbjuds kort, faktura och avbetalning via netseasy. I framtiden hoppas vi kunna expandera med fler betalningsmöjligheter som SWISH mm.

Jag valde att betala med faktura men inte fått den. Vad kan jag göra?

Vänligen kontakta afterpay direkt. De hanterar alla våra betalningar och vi kan inte se eller ta fram fakturor, det sköts helt av dom.

Frakt

Hur skickas försändelsen?

Alla beställningar är diskret packeterade och skickas med postnord. Frakten tar vanligtvis 1-2 arbetsdagar. Paketet skickas direkt hem till er brevlåda. Om paketet inte skulle få plats i er brevlåda eller inkast så hamnar det på närmsta postombud. Givetvis är alla försändelser spårbara och vi skickar allt klimatkompenserat för vi älskar jorden och allt som kommer ur den.

Har ni önskemål om andra fraktalternativ? Tveka inte att kontakta oss. Vi kan nästan alltid gå er till mötes.

När får jag spårnummer?

Du skall bli aviserad om försändelsen av Postnord, det kommer som SMS, så det är viktigt att du lämnar ett korrekt telefonnummer. Ibland blir det ändå fel och aviseringen kommer inte fram. Vi rekommenderar att skaffa Postnords App, där kan du få info om frakthändelser.

Hur lång tid tar frakten?

Beställningar som är gjorda innan 16:00 helgfri vardag skickas samma dag och är oftast framme redan nästa arbetsdag. Alla försändelser skickas klimatkompenserat och spårbart så ni kan följa deras resa hem till er.

VIP-kund

Vad är VIP-kund och hur blir man det?

Som VIP-kund får man en saftig rabatt. Det är exakt samma råvaror vanligt, bara mycket billigare. Bra va? Exakt vad den förmånanen är för närvarande kan du läsa här: VIP-medlem, allt du behöver veta.

VIP-kund blir den som har ett konto hos oss om man uppfyller följande tre krav:

  1. Man har ett registrerat ett konto.
  2. Accepterat att ibland få nyhetsbrev / erbjudanden från oss.
  3. Uppfyllt köpkravet på en viss summa

Testa någon av våra storsäljare

Updating…
  • No products in the cart.