Vår story

Pontianak, Borneo

Varumärket

De flesta hittar oss via djungeltrumman då folk tenderar att älskar oss och vi snålar inte med kärlek, sånt märks, sånt betyder något. Om det inte vore skäl nog så är våra förstklassiga Kratom pulver skäl nog. Så låt oss berätta hur thomthom, en liten svensk nätbutik, kom att bli pan-europeisk synonom med det goda lövet.

Vi började med en grupp vänner som så långt vi kan minnas nördat på botanica, Mitragyna Speciosa i synnerhet. Det goda lövet har varit med oss en bra bit in i våra liv, minst 20 år. Vi växte upp i Sydostasien där löven, hör och häpna, växer på träd. När vi väl flyttade hem igen så kunde vi inte längre plocka våra egna lov. Vi stod inför en utmaning. Vi kunde inte längre plocka löven, så vi köpte dom. Ofta betalade vi mer för att få så bra löv som möjligt, oftast så varierade kvaliteten oavsett. Frustrerande. Ingen lyckades leverera löv till oss som vi var nöjda med, iallafall inte konsekvent. Vi visste dock att det fanns löv där ute, det var bara en fråga om att hitta rätt.

Så, vi bestämde oss för att själv leta upp en bra källa. Istället för att gå till olika bolag och mellanhänder begav vi oss direkt dit de växer på träd. Vi gick til bönderna. Vi kontakta hundratals producenter och introducerade oss, drack mycket te och lärde känna varandra. Vi köpte oändligt många små batcher av olika löv från alla olika håll och kanter som vi kontinuerligt utvärderade och sållade för att slutligen hamna med en handfull löv vi var nöjda med. Vi hittade kunniga människor vi litade på och Kratom som höll måttet. Vi var äntligen nöjda. Vi hade tagit fram en modell för att få tag på löven vi visste var där ute. Fast ordet om oss spred sig. Våra vänner och deras brödrar och systrar ville också ha löv, deras vänner och vänners familjevänner likaså. Vi växte, blev större och växte lite mer. Vi växte tills det inte längre var praktiskt att privatimportera kubikmeter av det goda lövet var månad så vi organiserade oss och lade grunder för vad som kom att bli Thom Thom.

Och så gick det till när vi blev vi. Idag är vi officiellt två personer i bolaget men i organisationen är vi många fler. Adha och Budi för att nämna några ärade bönder som odlar era löv. Sen har vi Fariz, vår man på plats i Pontianak (Borneo). Hans uppgift är att söka upp och utvärdera nya kandidater, ett första steg i urvalsprocessen. Han sköter också det administrativa på plats, skickar hem prover, labbtestar varorna och hanterar exporten hem. We löve you Fariz! Marcus och Rasmus är på kontoret i Sverige. Vi chattar med er, packar era löv och ser till att ni har de gott och att löven kommer hem till er så snabbt som möjligt. Tillsammans med alla så sållar vi igenom en hel massa löv för att hitta de bästa botaniska råvarorna finns att få på denna sidan jorden. Resultatet är de små märkta batcher av kratompulver, botaniska extrakt och diverse naturliga råvaror som ni finner i vår shop. Där har ni det vänner, vår story. Inget har riktigt förändrats. Vi har möjligtvis blivit bättre på det. =) For the löve of it!

Kontakta oss

info@thomthom.se Mibinamet AB Fack 1204, Kristinehöjdsgatan 9A, 412 82, Göteborg Sweden

Följ oss på Instagram för promos och info

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.