THOMTHOM - Kratom, hampa & annan etnobotanika

Detta är thomthom

omoss-nologo

Om kärleken till etnobotaniken & hur vi kom att bli thomthom

Vi är en svensk leverantör av prima etnobotaniska jordbruksråvaror för rökelsetillverkning, specialiserade på Mitragyna Speciosa ”kratom”, eller bara thòm som vi säger, och nu också på hampa eller ”Cannabis Sativa”, den lagliga sorten med under 0.2% THC.    

 

Vad särskiljer oss från andra leverantörer? Våra varor är av exceptionellt god kvalitet, kanske de bästa som finns att få i Sverige. Hur så? För att svara på det måste vi börja från början, kasta ljus på hur vi kom att bli thomthom.se

Vi är ett gäng vänner som i över 20 år nördat på botaniska råvaror med en särskild förkärlek till Mitragyna Speciosa, eller kratom. Kräsna som vi är köpte vi bara det bästa och tvekade inte att betala lite mer för det. Ofta var kvaliteten ojämn trots att vi betalade mer för färska produkter. Vi tröttnade på det, tog saken i egna händer och började importera vårt eget kratompulver. Med tiden etablerade vi goda relationer med producenter runt om i världen och i synnerhet i Borneo. Vi lärde oss också att det inte är så lätt att få tag på bra varor, iallafall inte konsekvent. Så vi utvecklade en urvalsprocess där vi systematiskt och kontinuerligt utvärderar hundratals olika sorter från en rad producenter för att slutligen bestämma oss för handfull löv som vi sedan tar in. Resultatet är det sortiment ni ser idag, små märkta batcher av riktigt färska röda, gröna och vita löv som vi varsamt förvarar under optimala förhållanden.

Ordet om oss spred sig, vår vänskapskrets blev större och större tills en dag då det inte längre var praktiskt att importera volymer av råvaror som privatpersoner och vi startade thomthom.se för att kunna dela med oss av de färskaste löv som finns att få. Vi är inte billigast, det vet vi. Men vi är ganska säkra på att vi är bäst. Om du också tycker det är viktigt med god kvalitet, schyssta villkor för dina medmänniskor längs produktionskedjan, ja då delar du vår vision.

Idag, ett år senare har vårt sortiment växt en aning och vi har sakta börjat introducera nya jordbrukbruksråvaror, som hampa eller ”Cannabis Sativa”. Så vi välkomnar den nya örten in i vårt sortiment. Vi garanterar er att samma modus operandi med vilken vi arbetat med kratom kommer användas för att garantera högsta möjliga kvalitet på våra CBD-buds. Det är vad thomthom gör, exceptionellt bra botanikum.

Har du inte funnit svar på vad du söker? Kolla vår FAQ för mer information rörande våra produkter och hur vi arbetar. Du kan också bara kontakta oss på facebook eller på vår mail. Vi svarar så fort vi kan och efter bästa förmåga.

Kontakt

info@thomthom.se

Följ thomthom.se på instagram för smaskiga infobits & erbjudande.

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.