THOMTHOM.SE EU supplier of Kratom and fine botanicals.
 • WE ARE GOING PAN-EUROPEAN

  Beloved friends! It has now been about two years since we opened the gates. It's been wild, so much hard work, so many leaves and so much löve. It's been great, and we have greater news! Just like the plants we love, we too are growing. Let me tell you what's brewing. There will be [...] More
 • VIP-medlem, allt du behöver veta.

  Vad är VIP-medlem och hur blir man det? Det är ett sätt för oss att premiera er, våra älskade kunder, och det är superenkelt att bli det. Läs artikeln för tre enkla steg och få samma färska varor, fast till betydligt bättre priser.

  More
 • Så tillverkar du rökelse

  Alla former av rökelse -  förutom “lös rökelse” - består av tre grundläggande komponenter. En basingrediens som pyr och fungerar som bindningsmedel, en eller flera aromatiska substanser som skänker doft och karaktär samt en vätska. Det finns flera olika typer av etnobotaniska råvaror och olika sådana råvaror har lite olika effekt på slutprodukten. Man får [...] More
 • Ny tid, nytt system.

  Vi växer! Vi har smygintroducerat ett nytt system och släppt nya produkter. Det innebär en del ändringar för våra medlemmar då det fortfarande är under uppbyggnad. Tack för att ni är så fantastiska!

  More
 • Sanningen om CBD-halten

  Hur kommer det då sig att det är en sådan variation i halterna? Vad är det som skiljer sig mellan producenter, distributörer och återförsäljare? Hur kan det skilja sig 5-25% CBD?

  More
 • Hur känner jag igen CBD-blommor av hög kvalitet? En komplett guide.

  De bästa lagliga cannabis-blommornas signum är deras doft. När du undersöker en blomstängel är doften ett gott mått att gå efter. Utmärkta blommor av hög grad har en distinkt och särskild doft och arom som särskiljer. En skarp och distinkt doft (fruktig, syrlig, söt och kryddig etc) är ofta en indikator på höga koncentrationer av diverse terpener.

  More
Updating…
 • No products in the cart.