Användar- och köpvillkor

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Mibinamet AB
Fack 1204
Kristinehöjdsgatan 9A
412 82 Göteborg

Organisationsnummer: 559223-0535
E-postadress: info@thomthom.se

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

 • Swish
 • NETS

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

 • Postnord
  Vi använder PostNord för leveranser inom Sverige. 1-10 arbetsdagar. Vid val av leveransalternativet Varubrev skickas försändelsen direkt till brevlådan eller närmaste utlämningsställe beroende försändelsens storlek. Vid val av leveransalternativet Rekommenderat brev skickas försändelsen till närmaste utlämningsställe. Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:
Mibinamet AB
Fack 1204
Kristinehöjdsgatan 9A
412 82 Göteborg

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då du tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. 
Vi sparar följande persondata om våra kunder:

Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.
 Beställningar: ip-adress, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter. Kontakta oss i så fall via e-post.

Ansvarsbegränsning

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt. All media och information om våra produkter som sprids via våra kommunikationskanaler är endast i utbildningssyfte.

 • Köparen erkänner att alla varor som köps från säljaren inte är livsmedel, djurfoder, eller på något sätt avsedda för mänsklig konsumtion. Köparen erkänner att alla varor som säljes av oss som ingredienser är ämnade som råvara för hantverk. Köparen godtar att konsumtion och förberedelse för konsumtion av varor som säljaren tillhandahåller är en felanvändning av nämnda varor. Köparen kommer inte hålla säljaren ansvarig för någon konsekvens, varken förutsedd eller oförutsedda, inte heller kommer köparen hålla säljaren ansvarig för eventuella skador eller personskador som uppstår till följd av felanvändning av dessa varor. Köparen erkänner kännedom om att konsumtion eller förberedelse för konsumtion av vissa av säljarens varor kan medföra skador på hälsa och utgöra ett lagbrott.
 • Köparen ansvarar för att förvara varor som erbjuds av säljaren på ett säkert ställe, oåtkomligt för minderåriga.
 • Köparen är myndig.
 • Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.
 • Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.
 • Vi reserverar oss för eventuella plötsliga förändringar i prissättning på våra produkter och förmåner på kampanjer och kundförmåner och köparen erkänner att så kan ske utan förvarning.
 • Vi reserverar oss möjligheten att neka en person köpa våra produkter om vi misstänker att personen ämnar använda dessa utanför deras av oss avsedda syfte.
Updating…
 • Du har inga produkter i varukorgen.